Skip to content

Free international shipping on orders over 100 000 HUF!

MEDIUM MONDAYS 20/11/23

MEDIUM MONDAYS 20/11/23

Két nagyszerű magyar vonatkozású hírrel indítjuk a helyetet. Az egyik csapatunk oszlopos tagját, Mihályfi Dávidot érinti, akit az alábbi remix videóval köszönt a Pusher Bearings csapata. Ezúton is gratulálunk Mihi!

A másik hazai videó az Attitud Skateboards háza tájáról érkezett, ami egy rövid kedvcsináló a hamarosan érkező First Impressions című filmjükből, melyben Forray Péter, Karkossiák Zsolt és Szikora Bálint lesz majd látható. Nektek milyen az első benyomásotok?

Új-Zélandról ritkán érkezik anyag, de úgy tűnik, hogy amikor épp igen, akkor az nagyot megy. A TWS-nek köszönhetően ismerhetjük meg Cato Dobbs-t, aki parádés switch trükkökkel pakolta tele Part című részét, amit a középsuli utolsó éve alatt deszkázott össze.

Heti Free Skate mag adagunk a francia Léo Cholettől érkezett, akinek teljesítményét tökéletesen jellemzi a videója alatt szereplő top komment, ami csupán ennyiből áll: Jaques Johnson!

Ledobta év végi videóját az Almost nehézbombázója Yuri Facchini is, aki a For The Culture című videójával hivatalosan is megérkezett a SOTY-díjért folytatott hajrába!

Ha a kétezres évek elejének gördeszkázása egy személyben reinkarnálódna, az a személy biztosan John Shanahan lenne. Új része ismét megidézi a korszakot, a trükkök, a gearek, az edit – minden on point!

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Kedvezmény kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és tiéd lehet a 10%-os KEDVEZMÉNY KUPON!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now