Skip to content

Free international shipping on orders over 100 000 HUF!

MEDIUM MONDAYS – 20/11/16

MEDIUM MONDAYS – 20/11/16

Atlantic Drift – Tom Knox

Egy újabb mestermű Jacob Harristől és egyben az év egyik, ha nem a legjobb videórésze! Tom Knox folytatja, amit a Vase-ben elkezdett, és hihetetlen gyorsasággal kapcsol össze mások által tulajdonképpen deszkázhatatlan spotokat 6-7+ trükkös sorcikban.

Primitive – Fourth Quarter

A Primitive szupercsapata továbbra is csak pumpálja a videókat. Megszámolni se tudjuk már, hogy ez idén a hányadik projektjük, amit most épp a friss pro Giovanni Vianna nyitott, majd Miles Silvas zárt, aki ezzel a résszel egyből a 2020-as SOTY befutók közé került.

Omar Hassan – Larry Lives

 

Omar Hassan egy hosszabb sérülésből tért vissza (az megvan, amikor kb. 10 éve megskalpolta magát egy versenyen?!), ami kicsit sem lassította le. Egy igazi veterán, aki 47 évesen is fejmagas grabeket száll az ívekből!

For The Love Of Cg.

Újabb videó Bobaj-tól a Free Skate Mag-nek köszönhetően, amiben a svájci lokálok keverik a teljesen retro érzésű trükköket a legfrissebb trendekkel. A főszerepben többek közt Kilian Zehnder, Hugo Corbin és Michael Brunner.

The Wave

Zárásul pedig jöjjön egy díjnyertes dokumentumfilm a jamaikai Concrete Jungle Foundation és az ország első igazi skateparkjáról. Gyönyörű sztori, amihez egy csomó extra anyagot is olvashattok a Free oldalán.

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Kedvezmény kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és tiéd lehet a 10%-os KEDVEZMÉNY KUPON!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now