Skip to content

Free international shipping on orders over 100 000 HUF!

Megérkezett az Altamont Apparel téli kollekciója

Új márkával bővültünk, megérkezett ugyanis az Altamont Apparel a kínálatunkba, ami ugyan nem számítanak újdonságnak Magyarországon, hiszen már korábban is megtalálhattátok más viszonteladóknál, viszont ezúttal a téli/karácsonyi holiday kollekció termékei kizárólag nálunk, a Medium skate és webshopban érhetők el. A legfrissebb széria darabjait egy rövid összeállítás keretében már bemutattuk nektek Facebook-oldalunkon, de ha átkattintasz erre a linkre akkor képekkel és árakkal, részleteikben is megtekintheted a termékeket. Úgy gondoljuk, hogy a prémium anyaghasználattal, valamint limitált példányszámú, exkluzív kollekciókkal dolgozó márkát nem különösebben kell bemutatnunk nektek, de ha valamilyen oknál fogva nem találkoztál volna még a márkával, akkor olvass tovább, lentebb ugyanis a márkáról és a legújabb kollekcióról is találsz egy-egy rövid leírást.  
Az Altamontról
 
Az idén októberben tizedik születésnapját ünneplő Altamont Apparelt az Emerica egykori brand menedzsere Justin Regan, valamint a márka legendás gördeszkása, Andrew Reynold hívta életre. Az alapvető motivációt a márka létrehozásához az őket körülvevő, az Emerica és a SoleTech kötelékébe tartozó, különböző stílusú és személyiségű emberek rájuk gyakorolt hatása adta. A kezdetekben kizárólag gördeszkásokkal dolgozó Altamont életében aztán 2010-ben történt egy kis törés azzal, hogy Regan elhagyta a céget. Döntése végül a lehető legjobb hatással volt a márka életére, hiszen így Reynolds teljesen szabadon valósíthatta meg elképzeléseit, aki így szépen lassan egyéb művészeti ágakban tevékenykedőket is bevont az Altamont-kollektívába. Ennek következtében a skateboard-vonal mellett 2013-ban elindult a márka művészeti és zenei divíziója is, melynek eredményeként - csak, hogy néhány nevet említsünk a teljesség igénye nélkül - több ízben is együtt dolgoztak például az ikonikus seattle-i Sub Pop kiadóval, vagy éppen a barkácszene kultikus ikonjaként számon tartott Daniel Johnstonnal is.
 
Ryan Ady Putra
Bemutatkozik Ryan Ady Putra
 
Az idei évben Andrew Reynolds ötletei mellett helyet kaptak a kollekcióban Ryan Ady Putra munkái is. A fiatal indonéz freelancer dizájner Jáva szigetén nőtt fel Yogyakarta városában és egy olyan kultúrában szeretett bele a gördeszkázásba, ami elsődlegesen indiai vallási filozófiákkal és az iszlám világ szigorúbb előírásaival van átitatva. A Bones Brigade és Powell videókon felnőtt Putra virágzó művészetére ebből következően a megmosolyogtatóan elgondolkodtató, nem ritkán morbid és lázadó illusztrációk jellemzőek, amikhez legfőképpen a gördeszkás kultúra korai látványvilágából merít ihletet.
Older Post
Newer Post
Close (esc)

Kedvezmény kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és tiéd lehet a 10%-os KEDVEZMÉNY KUPON!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now