Skip to content

Free international shipping on orders over 100 000 HUF!

MEDIUM MONDAYS 20/11/09

MEDIUM MONDAYS 20/11/09

Franky Villani is beszállt a SOTY címért folytatott harcba, méghozzá egy olyan résszel, ami minden egyes képkockájában hibátlan! Kár tovább szaporítani a szót, inkább nézzétek meg ti is!

Tom Karangelov is egy kiváló résszel került be heti válogatásunkba. Egy olyannal, amilyet nem sűrűn látni profi deszkástól, ugyanis kimaradtak a flipes trükkök az Enter The Museum címmel megjelenő összeállításából! Ezt igazából észre sem venni, sőt kifejezetten jól áll Tom K-nek, aki ezúttal is kreatív szpot és trükkszelekciójával, valamint kifogástalan stílusával nyűgözött le bennünket!

Egy meglehetősen unalmas résszel jelentkezett az egyébként elképesztően gnarly trükköket prezentáló Jagger Eaton. A srác minden egyes porcikáján érződik, hogy olimpiai szereplésre született, mégsem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a megaramp és a versenyek után az utcákat is kiemelkedő teljesítménnyel hódította meg!

Hosea Peeters két New Yorkban töltött hét alatt hozta össze az alábbi részt. Jegyezzétek meg a nevét, mert biztosan nem most hallunk utoljára felőle!

Egy nyár Párizsban Jim Larkz kameráján keresztül, sok-sok kiváló deszkással a főszerepben!

Az európai Independent-csapat egy kisebb szekciója Londonban járt, ahol három napot töltöttek. A Charlie Munro, Barney Page, Conor Charleson, Dougie George és Jak Pietryga alkotta csapat ígéretét tette, hogy visszatér, amin nem is csodálkozunk az alábbi felvételeket látva.

Összeállt a RVCA és a Baker egy közös kollekció erejéig, amihez Andrew Reynolds, Spanky és Zach Allen deszkázott össze egy nagyszerű kis kedvcsinálót.

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Kedvezmény kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és tiéd lehet a 10%-os KEDVEZMÉNY KUPON!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now