Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett!

MEDIUM MONDAYS 20/11/09

MEDIUM MONDAYS 20/11/09

Franky Villani is beszállt a SOTY címért folytatott harcba, méghozzá egy olyan résszel, ami minden egyes képkockájában hibátlan! Kár tovább szaporítani a szót, inkább nézzétek meg ti is!

Tom Karangelov is egy kiváló résszel került be heti válogatásunkba. Egy olyannal, amilyet nem sűrűn látni profi deszkástól, ugyanis kimaradtak a flipes trükkök az Enter The Museum címmel megjelenő összeállításából! Ezt igazából észre sem venni, sőt kifejezetten jól áll Tom K-nek, aki ezúttal is kreatív szpot és trükkszelekciójával, valamint kifogástalan stílusával nyűgözött le bennünket!

Egy meglehetősen unalmas résszel jelentkezett az egyébként elképesztően gnarly trükköket prezentáló Jagger Eaton. A srác minden egyes porcikáján érződik, hogy olimpiai szereplésre született, mégsem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a megaramp és a versenyek után az utcákat is kiemelkedő teljesítménnyel hódította meg!

Hosea Peeters két New Yorkban töltött hét alatt hozta össze az alábbi részt. Jegyezzétek meg a nevét, mert biztosan nem most hallunk utoljára felőle!

Egy nyár Párizsban Jim Larkz kameráján keresztül, sok-sok kiváló deszkással a főszerepben!

Az európai Independent-csapat egy kisebb szekciója Londonban járt, ahol három napot töltöttek. A Charlie Munro, Barney Page, Conor Charleson, Dougie George és Jak Pietryga alkotta csapat ígéretét tette, hogy visszatér, amin nem is csodálkozunk az alábbi felvételeket látva.

Összeállt a RVCA és a Baker egy közös kollekció erejéig, amihez Andrew Reynolds, Spanky és Zach Allen deszkázott össze egy nagyszerű kis kedvcsinálót.

Régebbi bejegyzések
Újabb bejegyzések

Kedvezmény kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre és tiéd lehet a 10%-os KEDVEZMÉNY KUPON!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Keresés

Kosár

Üres a kosarad.
Vásárlás